Spell kielikurssit

Spell kielikurssilla on yli 25 vuoden kokemus englannin kielikoulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta yrityksille ja julkiselle puolelle.

Olemme erikoistuneet työelämässä tarvittavan englannin kielen opettamiseen. Räätälöimme toimialanne tarpeisiin sopivan kielikurssin. Olemme opettaneet mm. paperiteollisuuden, metsätalouden, kaivos-, rahoitus- ja matkailualan sekä julkisen sektorin englantia. Kehitämme jatkuvasti uusia kursseja uusille aloille.

Asiakkaitamme ovat lukuisat eri yritykset, Pk-yrityksistä pörssiyhtiöihin, sekä myös oppilaitokset ja julkisen puolen toimijat. Toiminta-alueemme on koko Suomi.

Tarjoamamme koulutukset toteutetaan pääsääntöisesti intensiivikursseina, jossa ryhmä viedään työpaikalta muualle opiskelun ajaksi ja päivät vietetään tiiviisti yhdessä, aktiivisesti kommunikoiden – in English of course!

Tavoite

Kurssin ensisijaisena tavoitteena on vapautua puhumaan englannin kielellä kannustavassa ilmapiirissä. Jo olemassa oleva kielitaito aktivoidaan ja samalla opitaan käyttämään oman alan kieltä ja laajennetaan sanavarastoa keskittymällä kunkin ryhmän erityistarpeisiin ja harjoittelemalla käytännön tilanteita.

Kurssi palvelee myös työyhteisön yhteishengen kehittäjänä ja tuo verkostoitumisen mahdollisuuksia. Suggestopedia menetelmänä luo välittömän ilmapiirin, jossa osallistujat oppivat tuntemaan toisiaan paremmin.

Heräsikö kysyttävää?

Kysy lisää tai pyydä tarjous teille räätälöidystä kurssista.

dominic.landon@spell.fi
puh. +358 40 7654 722

Pyydä tarjous