Asiakaskommentteja

Kiitetyt kurssimme kehittävät kielitaitoa ja työyhteisön ilmapiiriä mukaansatempaavalla tavalla.


Sininen lainausmerkki

Menetelmällinen osaaminen huippuluokkaa ja luontevaa, näkee kaikesta, että kouluttaja on panostanut todella siihen mitä tekee. Erityiskiitokset koulutusmateriaalin suunnittelusta ja kohdennuksesta juuri meille. Opin myös tuntemaan työkavereita ja heidän tekemisiään. Kiitos.”

Jari Mutanen, Y-vastuualueen johtaja, Pohjois-Savon ELY

Sininen lainausmerkki

Dominic Landonin metsäenglannin kurssit ovat saaneet aina loistavan palautteen henkilöstöltämme. Ilmapiiri koulutuksissa on ollut avointa, myönteistä ja kannustavaa. Hänen käyttämät aktiiviopetusmenetelmät soveltuvat erinomaisesti kielen opiskeluun. Hänen laaja alan sanavarasto ja pitkäaikainen kokemus metsäenglannin kurssien vetämisestä välittyi opetuksessa. Koulutusten osanottajat ovat olleet erittäin tyytyväisiä kurssien sisältöön.”

Päivi Lazarov, viestintäpäällikkö, Helsinki Metsähallitus

Sininen lainausmerkki

Aivan loistava koulutus. En osannut kuvitella, että englantia voisi opiskella näin miellyttävällä ja tehokkaalla tavalla. Paras koulutus, jonka olen käynyt – hyvin suunniteltu ja luovasti toteutettu.”

Outi Multanen, asiakkuusjohtaja, Oulun OP

Sininen lainausmerkki

Täsmällisesti tarpeisiimme tuotettu kurssimateriaali, opetusmenetelmät ja sisällön sopivuus kohderyhmälle pitivät yllä sopivan virikkeellistä ilmapiiriä oppimiseen koko kurssijakson, vaikka päivät venyivätkin pitkiksi. Lisäksi yleinen ilmapiiri oli opettajan ammattitaidon ansiosta poikkeuksellisen hyvä. Varsinainen kielen tuottaminen koko henkilökohtaisella tasolla huimia harppauksia rennon seurustelun ja päivittäisiin työasioihin liittyvien keskusteluiden myötä. Palautekyselyssä kaikki kurssilaiset antoivat erinomaiset arvosanat kaikkiin koulutusta koskeviin kysymyksiin.”

Jukka-Pekka Klemetti, päällikkö, UPM Metsä

Sininen lainausmerkki

Spell kielikurssien kohdennettu englannin kielen koulutus vastasi toiveitamme täysin. Saimme puhua ja käyttää työssä tarvitsemaamme englannin kielen sanastoa. Opetustapa oli erittäin tehokas. Osallistujat kiittelivät erityisesti Ilmatieteen laitokselle valmisteltuja oppimateriaaleja. Kielitaidon parantumisen ohella koulutus tarjosi loistavan mahdollisuuden yhteishengen kehittämiseen, ja samalla tutustuimme työkavereihimme eri Ilmatieteen laitoksen toimialoilta.”

Ismo Karjalainen, ryhmäpäälikkö, Ilmatieteen laitos

Sininen lainausmerkki

Päivät kuluivat nopeasti, opetus oli monipuolista ja tehokasta. Dominicilla oli loistavia opetusmenetelmiä, joiden avulla uudet asiat omaksui huomaamattaankin. Meidän tarpeisiimme kirjoitettu dialogisarja on erinomainen tuki ammattikielen omaksumiselle.”

Antti Hietakangas, tuotantopäällikkö, Skanska Industrial Solutions Oy

Sininen lainausmerkki

Dominic oli valmistanut runsaasti ja monipuolisesti materiaalia metsäalan tarpeiden ja yhdessä sovittujen kurssin tavoitteiden mukaisesti. Kurssilla käytiin läpi keskeiset käsitteet ja asiakokonaisuudet liittyen metsänhoitoon, puunkorjuuseen ja logistiikkaan sekä luonnon monimuotoisuuteen ja ajankohtaisiin ympäristökysymyksiin. Opintoaineistoa pidettiin kiinnostavana ja monipuolisena. Kurssipalaute oli erittäin myönteistä.”

Kari Marjakangas, liiketoiminnan kehittämispäällikkö, Stora Enso

Sininen lainausmerkki

Landon oli valmistellut monipuolisen dialogisarjan sekä sanastomateriaalin meidän omista materiaaleistamme ja teksteistä, jonka ansiosta kukin pääsi perehtymään paitsi oman alansa sanastoon, myös tutustumaan muiden käyttämiin sanoihin. Monipuolisuuden ansiosta kurssipäivät sujuivat miellyttävästi pituudestaan huolimatta. Harjoitusten määrä ja laatu oli erinomainen. Koemme että kaivosenglannin kurssista on ollut paljon hyötyä paitsi englannin kielen taitojen kehittymisenä, myös työyhteisömme ilmapiirin kannalta.”

Miia Mikkonen, Business Development Specialist, Timegate Instruments Oy

Sininen lainausmerkki

Todella miellyttävät ja mukaansatempaavat opetusmetodit. Yhtään kertaa ei kyllästyttänyt, vaikka päivät olivat pitkiä. Erilaiset lähestymistavat kielen oppimiseen tekivät kurssista mahtavan.”

Jaana Korhonen, Kainuun ELY

Sininen lainausmerkki

Koulutusmateriaali on erinomaista. Paljon ammattisanastoa. Opiskelu on tehokasta, useiden toistojen ja aktiivisen puhumisen ansiosta. Kaikin puolin loistava kurssi.”

Petra Kova, johdon assistentti, Metsähallitus, Oulu

Sininen lainausmerkki

Kouluttaja oli valmistautunut erittäin hyvin sisällöllisesti, toiminnallisesti ja aikataulullisesti. Kaikki toimi erittäin hyvin. Kurssi oli mahtava! Innostuin valtavasti oman kielitaitoni kehittämisestä.”

Heino Vasara, kaivosalan toimialapäällikkö, Lapin ELY

Sininen lainausmerkki

Kokonaisuutena erinomainen kurssi. Aika käytetään tehokkaasti ja monipuolisesti. Useamman päivän jaksot olivat hyviä niin aivot kääntyvät englannille.”

Olavi Kurola, OP Private Online johtaja, Helsinki

Sininen lainausmerkki

Opetuksessa painotettiin toivomustemme mukaisesti pankkialan englantia. Kirjallisen aineiston opettaja oli räätälöinyt erityisesti osuustoiminnallisen finanssiryhmän käyttöön, mistä on ollut meille jälkeenpäinkin merkittävää hyötyä. Tämän lisäksi yhdessä opiskelu ja yhteiset etukäteistehtävät vahvistivat ryhmämme sisäistä henkeä ja yhdessä onnistumisen tunnettamme. Kokonaisuudessaan kurssin jälkikäteispalaute oli erittäin myönteinen.”

Mikko Kokkonen, pankinjohtaja, Pohjolan Osuuspankki

Sininen lainausmerkki

Opetusjaksojen välillä suoritetut tehtävät tukivat omaehtoista Lapin liiton toimialan sanastoon liittyvää oppimista ja pohjustivat seuraavaa opintojaksoa. Kurssin toteutusta pidettiin erinomaisena ja erityisesti arvostettiin aluekehitystehtäviin tuotettua laajaa opintoaineistoa.”

Maiju Hyry, yhteysjohtaja, Lapin Liitto

Sininen lainausmerkki

Erittäin hyödyllistä ja oleellista sanastoa, jota voin käyttää myöhemmin työssäni. Opettaja erinomainen ja miellyttävä persoona, joka sai tunnelman rentoutuneeksi mutta vei asiaa tehokkaasti eteenpäin.”

Sami Laakkonen, yhteyspäällikkö, Pohjois-Karjalan Liitto

Sininen lainausmerkki

Erinomainen kielikurssi; paljon hyödyllisiä, uusia sanoja sisältäen tärkeää kaivossanastoa. Opettaja innostava, tasapuolinen ja jokaisen ryhmän jäsenen mukaansa ottava. Kiitos mahtavasta kurssista!”

Jyrki Huhtaniska, lehtori, Lapin AMK

Sininen lainausmerkki
Erinomaisen monipuoliset koulutustavat ja rytmitys erilaisten tehtävien välillä. Opetustapa selkeä ja innostava, opiskelijat itse pääosassa. Loistava kouluttaja!”
Seppo Leinonen, aluekehityksen- ja kaavoituksen asiantuntija, Metsäkeskus, Lahti

Sininen lainausmerkki

Erityisesti kiiteltiin kouluttajan käyttämiä opetusmenetelmiä ja hyvin monipuolisia sekä laadukkaita materiaaleja. Koko kurssin ajan puhe- ja opetuskielenä oli vain englanti. Lopputuloksena kaikkien osallistujien taitotaso nousi hämmästyttävän paljon ja osallistujien ennakko-odotukset ylittyivät roimasti.”

Tomi Timonen, kaupunginjohtaja, Pudasjärvi

Sininen lainausmerkki

Opetusmetodit mukaansa tempaavia, opettajalla kyky luoda innostava ja vapautunut ilmapiiri, johon on helppo heittäytyä mukaan. Monipuolinen opetusmateriaali ja vielä kerran vaihtelevat, todella tehokkaat harjoitukset. Opettavainen ja mahtava kurssi, tehokas ajankäyttö!”

Kaisa Laitinen, kaupunginsihteeri, Rovaniemen kaupunki

Asiakkaitamme

Kysy lisää tai pyydä tarjous, teille räätälöidystä kielikurssista.